05.05.2013 Kahvaltı Programı

07 Mayıs 2013, 11:58
05.05.2013 Kahvaltı Programı
  • Gösterim Sayısı :
    Bu fotoğraf galerisi toplam 11718 defa görüntülenmiştir.
  • Açıklama :
    Derneğimizde her ay düzenlenen sabah kahvaltı programımız bu ay 05.05.2013 Pazar günü saat : 10.00 da düzenlenmiştir.Kahvaltı yemeğine Üsküdar Belediye Başkanı SN.Mustafa KARA , AKP Üsküdar İlçe Başkanı SN.Sinan AKTAŞ ve Yönetim Kurulu Üyesi SN.Esat KALAY, Dernek Başkanımız SN.Hayri KONUK ,Yönetim Kurulu ve üyelerimiz katılmışlardır.SN Başkanlarımız söz alarak ;yapılan ve yapılacak olan faaliyetlerle ilgili bizleri aydınlatmışlardır.Programımıza 150 kişi katılmış olup,samimi bir ortamda eğlenceli dakikalar yaşanarak sona ermiştir.SN Başkanlarımıza ve üyelerimize katılımları için teşekkür ederiz.
  • Kategori :
  • Link Ver :