MUHTEŞEM DERNEK GECEMİZ

12 Haziran 2017, 17:58
MUHTEŞEM DERNEK GECEMİZ
  • Gösterim Sayısı :
    Bu fotoğraf galerisi toplam 2678 defa görüntülenmiştir.
  • Açıklama :
    Cide Soğuksu Derneği her yıl düzenlemiş olduğu Yöresel Kültür Gecesi etkinliğini bu yılda büyük bir katılım ve coşku içinde mehmet çakır kültür merkezinde gerçekleştirdi.Gecemize Kastamonunun değerli yöresel sanatçıları eşlik ettiler.Ayrıca Kastamonulu Milletvekilimiz Sn.Murat Demir,Üsküdar Belediye Başkanımız Sn.Hilmi Türkmen,Üsküdar Belediye Meclis Başkanımız Sn.Esat Kalay,Tuzla Kas-der ve Pendik Kas-der şubeleri,değerli iş adamlarımız,cide dernekler federasyonumuz,cideye bağlı dernek başkanlarımız,gençlik kollarımız,yönetim kurulu üyelerimiz ve misafirleri,dernek üyelerimiz ve bizim için değerli olan bursiyerlerimiz katıldılar.Bu organizasyonun düzenlemesinde emeği geçen onursal başkanımız Sn.Hayri Konuk,dernek başkanımız Sn.Tuncay Şenol ve yönetim kurulu üyelerimize,gençlik kolları başkanımız Sn.Oğuzhan Şenol ve ekibine, sekreteryamıza çok teşekkür eder ve başarılar dileriz.Yönetim Kurulu
  • Kategori :
  • Link Ver :