2014 16.GELENEKSEL KÜLTÜR ŞÖLENİ PİKNİK

18 Temmuz 2014, 13:39
2014 16.GELENEKSEL KÜLTÜR ŞÖLENİ PİKNİK 16.yöreselsoğuksu ve çevre köyleri dernekleri pikniğinden kareler 12 Haziran · · Goztepe Mesire Yeri Kavacik'te çekildi Kıymetli dostlar, bugün 08 haziran 2014 pazar soğuksu derneği öncülüğünde çevre köy derneklerimizle beraber ortaklaşa düzenlediğimiz 16. Yöresel kültür şölenimize katılan tüm dostlarımıza, coşkulu şekilde katılan tüm üyelerimiz ve köylülerimize, belediye başkanlarımıza, siyasi parti temsilcilerine, dernek başkanı arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. kusurumuz olduysa affola. Bu organizasyonda emeği geçen soğuksu bölgesi dernek başkanı arkadaşlarıma, soğuksu derneği yönetim kurulu arkadaşlarıma, sponsor olarak maddi destek veren iş adamı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Daha büyük organizasyonları birlik beraberlik içinde yapmak, yapılan organizasyonların birlik beraberliğimizi pekiştirmeye vesile olması dileğiyle katılan herkese saygılar sunarım.Hayri Konuk

FOTO GALERİ : 2014 16.YÖRESEL KÜLTÜR ŞÖLENİ PİKNİĞİ

2014 16.YÖRESEL KÜLTÜR ŞÖLENİ PİKNİĞİ 2014 16.YÖRESEL KÜLTÜR ŞÖLENİ PİKNİĞİ 2014 16.YÖRESEL KÜLTÜR ŞÖLENİ PİKNİĞİ 2014 16.YÖRESEL KÜLTÜR ŞÖLENİ PİKNİĞİ

Foto Galeri
2014 16.YÖRESEL KÜLTÜR ŞÖLENİ PİKNİĞİ