10. Dönem Dernek Başkanımız Tuncay Şenol oldu

Cide Soğuksu Çevre Köyleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin 10. Dönem olağan genel kurulunda dernek üyelerimizin teveccühü ile bölgemiz değerli iş adamlarından Tuncay Şenol derneğimizin başkanlığına seçilmiştir.
18 Mayıs 2017, 00:55
10. Dönem Dernek Başkanımız Tuncay Şenol oldu

1998 yılında kurulan Cide Soğuksu Çevre Köyleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 10. Olağan genel kurulu dernek üyelerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirdi.  Ali Fuat Nazlı'nın divan başkanlığında Recep Çetinkaya ve Hasan Çolakoğlu'nun katip üyeliğinde tek liste halinde gidilen genel kurulda Tuncay Şenol başkanlığa seçildi.

Genel kurul sonrası teşekkür konuşması yapan Tuncay Şenol, ''1998 yılında memleket sevdalısı büyüklerimiz tarafından kurularak bugünlere gelen derneğimize emek vermiş herkese teşekkür ediyorum. Ahirete intikal edenlere de rahmet diliyorum. Hayri Konuk başkanım ve ekibine de özellikle değerli hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum'' dedi.

AZ VEREN CANDAN, ÇOK VEREN MALDAN

Şenol konuşmasında şu ifadelere yer verdi: ''Günlük iaşesi olanın paylaştığıyla, parası olan zenginin paylaştığı bir değildir. Az ama öz olan paylaşım ve destekleri her zaman etkisi ve katkısı daha fazladır.  Bu bazen bir fikir, bazen ayni, bazen de nakdi yardım olur ama sonucunda paylaşma esasına dayalı olan bir gönül birlikteliğidir. O yüzden atalarımızın dediği gibi 'Az veren candan, çok veren maldan'  diyorum. Herkesten yönetim kurulu üyesiymiş gibi gayret bekliyorum'' dedi.

Genel kurula önceki dönem dernek başkanı Hayri Konuk, Üsküdar Belediyesi Meclis 1. Başkanı Esat Kalay, CİDEFED Genel Sekteri Mehmet Yılmaz, Sanatçı Orhan Canayakın, Kas-Der Tuzla Şube Başkanı Hasan Elbuz, iş adamları Zekeriya Gündoğdu ve Hasan Vural ile çok sayıda dernek üyesi katıldı.