DERNEK İFTARIMIZDANKARELER

DERNEK İFTARIMIZDAN KARELER
12 Haziran 2017, 17:38
DERNEK İFTARIMIZDANKARELER Her yıl düzenlediğimiz geleneksel iftar programımız bu yılda büyük bir katılımla gerçekleşti.Bizleri her daim yanlız bırakmayan Üsküdar Belediye Meclis Başkanı Sn.Esat Kalay ,Cide Federasyon Başkanı Sn.Celal Gül,Tuzla Kasder Başkanı Sn.Hasan Elbuz ve yönetim ekibi,değerli dernek başkanlarımız,gençlik kollarımız ve üyelerimize katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.Allah diğer yıllarada böyle bir organizasyon yapmayı nasip etsin inşallah.Allah kabul etsin.

FOTO GALERİ : DERNEK İFTARIMIZDAN KARELER

DERNEK İFTARIMIZDAN KARELER DERNEK İFTARIMIZDAN KARELER DERNEK İFTARIMIZDAN KARELER DERNEK İFTARIMIZDAN KARELER
DERNEK İFTARIMIZDAN KARELER DERNEK İFTARIMIZDAN KARELER

DERNEK İFTARIMIZDAN KARELER