Soğuksulu gençler kan bağış kampanyası düzenledi

Cide Soğuksu Derneği Vakfı Gençlik Kolları 'Genç Soğuksulular' tarafından kan bağış etkinliği gerçekleştirildi.
15 Mayıs 2021, 19:15
Soğuksulu gençler kan bağış kampanyası düzenledi

Cide Soğuksu Derneği Vakfı Gençlik Kolları ''Genç Soğuksulular'' tarafından kan bağış etkinliği gerçekleştirildi.

Üsküdar Çengelköy'de bulunan Vakfın Genel Merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte, Soğuksulu gençler tarafından 45 ünite kan bağışı yapıldı.

Soğuksulu gençler kan bağış kampanyası düzenledi

Gerçekleştirdikleri etkinlikle ilgili Genç Soğuksulular adına açıklamada bulunan Turan Şenol, ''Genç Soğuksu Yönetimi ve Genç Kızılay Üsküdar işbirliği ile başlatmış olduğumuz Kan Bağışı Kampanyasına iştirak eden Üsküdar Belediye Başkan Danışmanı Sayın Esat Kalay  Ağabeyimize, Kızılay Üsküdar İlçe Başkanı Sayın Dr. Mustafa Karadeniz bey'e, Genç Kızılay Üsküdar İlçe başkanı Sayın Ömer Yılmaz bey'e ve ekibine, Tuzla Belediyesi Meclis üyesi ve aynı zaman da 10 ve 11. Dönem Vakıf Başkanımız Sayın Tuncay Şenol bey'e ve desteklerini biz gençlere her daim hissettiren Vakıf Başkanımız Sayın Recep Aslan bey ve yönetimi  olmak üzere tüm katılım sağlayan Kan Dostlarımıza yönetim kurulu arkadaşlarımız adına teşekkür eder, Hürmetlerimizi sunarız'' dedi.